divendres, 27 de març del 2020


Hola nins i nines!!!
Com  estau?? Esper que molt bé i amb moltes ganes de tornar a l'escola.
Aquesta setmana va de cuina!


Com a feineta per a la propera setmana propòs a tots els alumnes de religió de tots els cursos fer una recepta d'un dels productes típics de la Setmana Santa. Demanau ajuda al papà o a la mamà, mirau el recetari que hi ha a continuació, triau una de les receptes i posau-vos per feina.

Heu d'enviar-me alguna foto o vídeo al meu correu: veroescola20@gmail.com i la setmana del 6 de juny farem un muntatge amb els vídeos i fotos per veure al cole. Si algú prefereix fer algun dibuix, un escrit de com ha anat fer la recepta o altres idees fantàstic.
Esper totes les vostres aportacions.
Una abraçada molt forta i ànims!

Receptes tradicionals de Setmana Santa
Durant la Setmana Santa és tradicional a Mallorca fer pastes Dolces com són els crespells i els robiols.
                   CRESPELLS
Els crespells són unes pastes dolces d'un centímetre de grossor aproximadament. Es poden fer de formes molt diverses, depenent del motlle que s'empri.



En el link següent trobareu una pàgina en la qual s'expliquen les passes a seguir per fer crespells i l'enllaç a un vídeo explicatiu:



                     ROBIOLS
Els robiols consisteixen en un troç de pasta de farina fina, aplanada amb oli, saïm i ou. Es doblega en forma semicircular i es pot farcir de diferents dolços: xocolata, mermelada,brossat...




En el link següent trobareu una pàgina en la qual s'expliquen les passes a seguir per fer robiols i l'enllaç a un vídeo explicatiu:



AHH!! I RECORDAU QUE AQUESTA SETMANA LLEVAM UNA ALTRA CAMA A LA JAIA COREMA!!!