dimarts, 5 de maig del 2020

Activitat quart, cinquè i sisè

Hola nins i nines! Aquí teniu la feineta d'aquesta setmana. Molts d'ànims! Esper les vostres feinetes al meu correu: veroescola20@gmail.com
Una abraçada!

MAIG, MES DE MARIA
Com ja sabeu, aquest passat diumenge va ser un diumenge especial, va ser el dia de la mare. Així com totes les nostres mamàs varen fer festa, Maria, la mare de Jesús també. Sobre aquest personatge anirà la feineta d'avui.

Explicació
    Maig és el mes de Maria. Durant aquest mes, els cristians visiten a la Verge Maria i li duen flors per donar-li les gràcies per ser la Mare de Jesús i la nostra Mare del Cel.


     La tasca d'avui consisteix en fer d'investigadors!

    1. Avui vos convertiu en investigadors i heu de cercar informació sobre la Verge Maria. Ho podeu fer demanant als vostres papàs i mamàs, germans grans, padrins, cercant per llibres, internet... Com vosaltres volgueu! Quan tengueu una mica d'informació, heu de fer-me un petit resum d'unes 10 línies.
    A la imatge anterior hi ha alguns dels moments importants de la Verge Maria. Aquests vos poden servir per començar a investigar.
      

        2. Per acabar, m'encantaria que m'enviassis un selfie de tu amb la teva mamà o alguna persona important per tu i em contis alguna coseta d'ella.